Retouren

Retourneren


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van de grootte en zwaarte van de door u bestelde producten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bouwmaterialenaanhuis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren van artikelen kan alleen onder de volgende voorwaarden:

  • kosten voor beschadigingen (door verwerking / montage) zijn voor de consument
  • voorzien van aangehechte labels en stickers indien redelijkerwijs mogelijk
  • indien de artikelen niet speciaal voor u op maat of op kleur gemaakt zijn
  • stevig verpakt (bubbeltjesfolie en samengebundeld)
  • bij voorkeur voorzien van volledig ingevuld retourformulier (zie hieronder)

U kunt het artikel retourneren naar ons adres Bouwmaterialenaanhuis, Marsweg 1a, 8013 PD in Zwolle. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Wij adviseren daarom altijd de originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer (deels) kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. U dient zelf zorg te dragen voor transport van de retourzending. Zorg daarom altijd voor een verzendbewijs. Print het  retourformulier (zie hieronder). Dit formulier graag ingevuld toevoegen aan uw retourzending.

  • Wij vragen u te streven naar de producten ongebruikt te laten en -indien mogelijk – in de originele onbeschadigde verpakking.